Alege produse diferite Zoft Gum ZOft Hoodia pentru slabire rapida ZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapida
Order Now


ZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapida

Uite de ce guma Zoft Hoodia este strategia ta cea mai efectiva in combaterea kilogramelor !

ZOft Hoodia pentru slabire rapidaHoodia functioneaza eliminand un compus chimic, similar glucozei, dar de 100000 de mii de ori mai puternic. Acest compus semnaleaza hipotalamusul ca a fost consumata destula hrana iar in schimb acesta opreste pofta de mancare. Hoodia, pur organica, contine molecule miraculoase, care pacalesc creierul oferindu-i acestuia senzatia de " plin" si chiar te opreste sa te gandesti la mancare .

Fiecare guma se bucura de un proces revolutionar care livreaza la fiecare ora 120 de mg de hoodia pura si ceai verde care este absorbit direct in vasele de sange. Sistemul de livrare se bazeaza pe micro-picaturi care sunt oferite de guma de mestecat si care sunt imediat absorbite in tesutul dublu al gurii prin capilarele care stau aproape de suprafata. Acest proces ofera posibilitatea suplimentului sa fie absorbit in cateva secunde si sa treaca de problemele de solubilitate si absorbtie care erau asociate suplimentilor traditionali.

Absorbtia orala este cu 90% mai eficace, permitand organismului sa foloseasca toate nutrimentele necesare. Spre deosebire de suplimentele dietice care trebuie luate cate o pastila zilnic, mestecand guma bombardeaza sistemul constant, taind apetitul, crescandu-ti energia, si mentinandu-ti respiratia proaspata in acelasi timp. Poti savura gustul si sa beneficiezi de efectele gumei de mestecat Zoft Hoodia pentru slabire rapida zilnic.

O capsula normala sau o tableta cu suplimente se ia normal cu apa si trebuie sa treaca prin sistemul digestiv. Aceasta metoda livreaza o cantitate mai mare de supliment decat organismul poate asimila deodata, asa ca organismul elimina a parte semnificanta din ea. Zoft Hoodia pentru slabire rapida este administrata fara apa prin membrana gurii, asa ca este livrata si retinuta in organism.

Nu numai ca vei scapa de pofta de mancare cu ajutorul gumei de mestecat Zoft Hoodia pentru slabire rapida, dar te vei bucura si de multe alte beneficii .

Desi hoodia a fost descoperita relativ recent, locuitorii ( the san bushmen ) desertului Kalahari o folosesc de mult timp. Acestia foloseau planta pentru a le taia pofta de mancare pe parcursul vanatorilor. Deasemenea o mai foloseau pentru crampe abdominale severe, tuberculoza, indigestie, hipertensiune si diabet.

Tom Mangold, un corespondent al stirilor BBC , a scris urmatorul raport dupa ce a mancat hoodia din desertul Kalahari …

" In jurul orei 18 :00 am mancat o bucata de hoodia de marimea unei jumatati de banana – iar mai tarziu acelasi lucru l-a facut si cameramanul. Imediat dupa, ne-am inceput drumul de 4 ore inapoi spre Capetown. Planta se spune sa aiba un efect de stare de bine aproape afrodisiaca, si vreau sa spun ca ne-am simtit bine. Dar si mai important nici nu ne-am gandit la mancare . Creierele noastre chiar ne spuneau ca suntem satui. A fost o inselaciune magnifica. Timpul cinei a sosit si a trecut. Am ajuns la hotel la miezul noptii si am mers la culcare fara sa mancam. A 2-a zi, nici unul dintre noi nu a vrut micul dejun. Am mancat la pranz dar fara pofa de mancare si cu foarte putina placere. Apoi partial a revenit apetitul dupa 24 de ore ( relatatare 5/30/2003 )

Timp de 400 de ani bastinasii Africii de sud au mancat hoodia pentru a lupta impotriva foamei pe parcursul lungilor vanatori. Pentru ei, lipsa poftei de mancare pe care le-o provoaca hoodia nu este o intrebare, este pe scurt un mod de viata. Asadar desi bastinasii  nu au facut cercetari in clinici, sute de ani de fapte evidente demonstreaza pierderea apetitului odata cu mancarea de hoodia.

Acum dovada stiintifica prin care hoodia functioneaza la reducerea poftei de mancare :

Cercetarile la Universitatea Medicala din Brown facute in 2004. In aceste cercetari “ sobolanii de zahar” au fost hraniti cu hoodia. Sobolanii de zahar sunt sobolani speciali care sunt crescuti pentru a fi diabetici si obezi. In mod uimitor, sobolanii care au fost hraniti cu hoodia au pierdut in greutate si chiar au suferit efecte inverse diabetului. Orice care poate opri un sobolan sa nu manance este foarte semnificativ .

Compania Britanica, a facut in clinica farmaceutica studii cu hoodia p57. Au fost folositi si voluntari sanatosi care au luat extract de p57 din hoodia gordonii. Participantii au fost impartiti in 2 grupuri : primul a primit p57 iar celalalt un inlocuitor. Ambelor grupuri li s-a spus sa-si continue dieta si exercitiilor in mod normal. O comparatie intre grupul care a folosit p57 si celalalt care a folosit un inlocuitor arata urmatoarele :

  • Grupul p57 a avut o statistica semnificanta in reducerea caloriilor consumate
  • Grupul p57 a avut o reducere semnificanta de depunere a grasimii
  • Grupul p57 nu a avut efecte secundare
  • Grupul p57 a consumat in medie, cu 1000 de calorii mai putin decat celalalt grup

Acestea sunt rezultate foarte impresionante cand iei in calcul ca un american de varsta medie consuma in jur de 2600 de calorii zilnic iar o femeie de varsta medie consuma 1900 de calorii zilnic.

References

- Habeck M. A succulent cure to end obesity. Drug Discovery Today, March 2002, pp 280-1.
- Tulp OL, Harbi NA, DerMarderosian A. Effect of Hoodia plant on weight loss in congenic obese LA/Ntul//-cp rats. FASEB J 2002 Mar 20;16(4):
- Tulp OL, Harbi NA, Mihalov J, DerMarderosian A. Effect of Hoodia plant on food intake and body weight in lean and obese LA/Ntul//-cp rats. FASEB J 2001 Mar 7;15(4):A404.
- Van Heerden FR, Vleggaar R, Horak RM, Learmonth RA, Maharaj V, Whittal RD. Pharmaceutical compositions having appetite suppression activity. United States Patent 6,376,657, issued April 23, 2002.

In mod uimitor guma de mestecat Zoft Hoodia pentru slabire rapida te va ajuta sa scapi repede de greutate. Te vei simti cu ani mai tanar, vei avea mai multa energie, iar hainele iti vor veni mai bine .

ZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapida
© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR