Alege produse diferite Zoft Gum ZOft Hoodia pentru slabire rapida ZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapida
Comanda ZOft Hoodia pentru slabire rapida


ZOft Hoodia pentru slabire rapida

ZOft Hoodia pentru slabire rapida

Guma Zoft Hoodia pentru slabire rapida contine complet natural , 100 % hoodia din Africa de Sud si ceai verde intr-o guma usor de folosit care te ajuta sa scapi de kilograme !

Nu sunt cunoscute efecte secundare in urma folosirii .

Hoodia a fost numita " calea naturala de a bloca canalul cu calciu ". Aceasta denumire se refera la abilitatea magneziului de a bloca calciul de a intra in muschi si in celulele inimii. Medicamentele prescrise pentru inima functioneaza in acelasi fel, dar sunt mult mai puternice.

ZOft Hoodia pentru slabire rapidaDeasemenea denumita Xhooba, Khoba, Ghaap, cactusul hoodia si cactusul de desert Sud African, hoodia este gasita si in regiunile semi-desertice din Africa de Sud, Botswana, Nambia, si Angola. Creste in grupuri de tulpini verzi drepte si este defapt un suculent, nu un cactus. Aceasta planta cu forma ciudata are multe rude prin tot desertul dar un singur soi, " hoodia gordonii ", este recunoscut ca avand efect asupra apetitului si a pierderii greutatii.

Trebuie sa treaca 5 ani pentru ca floarile purpurii sa apara si pentru ca, acel cactus sa fie cules. Desi sunt 20 de tipuri de hoodia , doar hoodia gordonii se crede ca ar contine acel supliment ce opreste pofta de mancare.

Hoodia gordonii este numele botanic pentru o planta o planta suculenta fara frunze care creste prin zonele semi-aride ale Africii de Sud, in primul rand desertul Kalahari. Localnicii folosesc tulpinile de sute de ani pentru a opri foamea si setea in lungilea calatorii deoarece actioneaza ca un opritor al apetitului.

Desi hoodia a fost descoperita relativ recent, locuitorii din desertul Kalahari o mananca de mult timp. Acestia o foloseau in timpul calatoriilor permitandu-le sa nu manance sau sa bea nimic pentru ore intregi chiar si zile. Deasemenea foloseau hoodia pentru crampe abdominale severe, tuberculoza, indigestie, hipertensiune si diabet. Timp de generatii doar acesti oameni stiau proprietatile miraculoase ale plantei.

In 1937, un antropolog olandez care studia locuitorii desertului Kalahari , The Bushmen, a observat ca acestia foloseau hoodia pentru a suprima apetitul, dar nu s-a inceput studierea plantei decat in 1963 la CSIR (Consiliul pentru Stiinta si Cercetare Industriala), laboratorul national al Africii de Sud. Initial rezultatul era pierderea in greutate a animalelor de laborator dupa administrarea acestora cu hoodia.

Dupa ani de cercetare amanuntita, savantii Africii de sud, in colaborare cu compania britanica Phytopharm, au izolat un ingredient activ din hoodia : o glanda cu glucoza pe care ei au numit-o p57. p57 este un compus total natural pentru care este responsabila pierderea dramatica a greutatii. Nu numai ca a fost demonstrate ca este complet sigur, dar nu contine stimulente care pot contribui la starea de neliniste care apare cu produsele obisnuite din ultimul deceniu.

Hoodia a fost studiat stiintific de peste 30 de ani. Dupa ce a primit autorizatia in 1995, p57 a fost licentiat catre Phytopharm. Firma a cheltuit peste 20 de milioane de dolari pe cercetari in domeniul " HOODIA ".

Hoodia este inregistrat ca o specie protejata pentru a preveni bio-pirateria, dar este permis sa creasca la un pumn de firme din Africa de Sud. Desi plantei ii trebuie 5-6 ani sa ajunga la maturitate in salbaticie, este cultivata pentru comercializare in cantitati substantiale timp de 2 ani.

Hoodia este cel mai eficace supliment pentru slabire rapida din lume !

ZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapida
© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR