Alege produse diferite Zoft Gum ZOft Hoodia pentru slabire rapida ZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapida
ZOft Hoodia pentru slabire rapida
Comanda ZOft Hoodia pentru slabire rapida


ZOft Hoodia pentru slabire rapida

metode de slabit

CBS 60 minutes


play  Play the Video Clip (courtesy of CBS 60 Minutes)

Cand am localizat planta, Kruiper a taiat o bucata care arata ca un castravecioar mic si i-a indepartat spinii. In interesul stiintei, Stahl a mancat-o. A descries gustul ca “ un pic a castravete, dar nu prea rau”

Asadar a functionat ? Stahl a spus ca nu a avut efecte secundare – nici un gust ciudat in gura, fara sensibilitati la stomac si fara sa-I bata inima. De aseamenea nu i-a fost foame toata ziua, chiar si cand in mod normal ar fi avut junghiuri in preajma mesei. Si, nu a vrut sa manance sau sa bea toata ziua. " Trebuie sa spun ca a functionat" a spus Stahl.


metode de slabit, diete de slabit, slabire

NBC Today Show


Se pare ca toata lumea vrea . Sunt pe plaje, in magazine si prin tot Hollywood`ul. Cat de departe trebuie sa mergem pentru a gasi una ? Ce-ar fi cateva mii de mile si adanc intr-o cultura departata ? Desertul Sud African Kalahari este casa care ar putea fi raspunsul catre apetit.

Este un cactus pe nume HOODIA. " Il decojesti, ii dai spinii jos iar dupa il consumi "  spune expertul in combaterea kilogramelor Madelyn Fernstrom.


metode de slabit, diete de slabit, meniuri slabire, regim slabire, slabire

Oprah Winfrey’s O Magazine

(Vorbind despre Hoodia) " Adanc in inima desertului sud african kalahari poate sta secretul slabirii "


metode de slabit, retede de slabit, diete de slabit, meniuri de slabit

ABC-7 Los Angeles

" Locuitorii Africii de Sud din desertul Kalahari beau hoodia, sucul unui cactus pentru a supravietui cand mancarea nu este disponibila. Acum fabricantii folosesc proprietatile cactusului pentru slabire.

Studiile facute de fabricanti arata ca pastilele cu hoodia nu cauzeaza efecte secundare ca alte pastile pentru de slabire cum ar fi neastamparul."

 


 it, meniuri de slabit

BBC NEWS


Corespondentul Tom Mangold a calatorit in Africa si a incercat efectul hoodia , o planta care ar putea face salbaticii din Kalahari milionari.


it, meniuri de slabit

About.com (by Mary Shomon)

“Planta din desert promite pierderea apetitului si un supliment pentru pierderea kilogramelor. Daca nu ai auzit despre Hoodia gordonii, nu-i nici un dubiu ca vei auzi foarte curand. Hoodia, un reprimant natural al apetitului, castiga atentie si este o potentiala arma de razboi impotriva obezitatii si America se concentreaza spre a slabi. Suplimentele Hoodia au fost introduse pe piata din America abia in 2004. "


it, meniuri de slabit

WBAL TV

" Dr. Richard Goldfarb crede ca functioneaza. Este directorul medical de cercetare si  dezvoltare de la Bucks County Clinical Research. El spune ca hoodia nu este un stimulent dar ca functioneaza la nivelul creierului.
Godfarb : «Suprimarea apetitului – dupa ce se acumuleaza in organism, dupa doar cateva zile dupa ce am vazut in studiile noastre s-a  dovedit ca oamenii vor reduce numarul caloriilor in mai putin de jumatate si ca nu vor mai dori mancare in plus "


Nit, meniuri de slabit

Hoodia National Geographic Investigative Report (by Leon Marshall)

" Salbaticii Africii s-ar putea imbogati datorita medicamentului pentru dieta secret – medicamentul numit p57 se bazeaza pe o substanta pe care savantii au gasit-o intr-o planta din desert Hoodia Gordinii. Locuitorii ii spuneai plantei !khoba si o mestecau de sute de ani pentru a opri foamea si setea in perioada lungilor vanatori."

ZOft Hoodia pentru slabire rapidaZOft Hoodia pentru slabire rapida
© 2007-2016 Copyright Toate drepturile rezervate. ANPC | ANSPDCP | TERMENII SI CONDITIILE | POLITICA DE RETUR